Half jaar-Training

Intuïtief jouw essentie Leven

Inhoud van deze half-jaartraining

 

Velen van ons lezen boeken, luisteren podcast en kijken inspirerende filmpjes over spirituele transformerende bewustzijnsonderwerpen. En zo leren we steeds meer over hoe dingen werken. Je leert de theorie ervan. Maar hoe gebruik je die theorie nou in het dagelijkse leven? Hoe ga je die theorie uiteindelijk ook echt Leven i.p.v. weten?

 

Het is bijv. heel mooi om te weten hoe je eigen overtuigingen zijn ontstaan. Maar er vervolgens mee dealen als zo'n overtuiging omhoog komt, is weer een heel ander verhaal. Vaak herkennen we het niet eens, omdat het voor ons een normale gedachtegang is, die je gelooft.

 

In deze groeitraining van 6 maanden gaan we samen ontdekken hoe jij kan gaan herkennen wat er in jou gebeurd. Wanneer je in je gezonde brein bent en wanneer je in je traumabrein bent. Echt lekker de praktijk in samen. De handen in de klei zeg maar.

 

En waarom zou je dit doen?

Het brengt een ongelooflijke rust met zich mee in het Nu en op de lange termijn. Je levensvreugde kan weer gaan stromen. Jouw unieke Zijn kan weer de ruimte innemen in jou. En je gaat zien en ervaren dat het leven tot nu toe al helemaal perfect is zoals het is.

 

Elke maand komen we samen met een groep van 8 deelnemers en gaan we onderzoeken. Wat weten we? Hoe past dit bij jou? We zijn allemaal uniek en dus is het ook uniek wat bij jou past. Samen onderzoeken en spelen met allerlei vormen die ons informatie geeft over onszelf.

 

De vormen die wij o.a. in kunnen zetten zijn opstellingswerk, het levensveld, meditatie, visualisatie, human design, oefeningen met gewaarzijn, theorie, tekenoefeningen, lichaamswerk en stembevrijding. En we zetten jou in! Jij bent degene die voelt wat voor jou klopt. Er is niets belangrijker dan dat. Al het andere is daar ondersteunend aan.

 

Onze manier van werken kenmerkt zich door Gewoon Zijn. In dat Zijn komt vanzelf omhoog wat er mag gebeuren voor degene die aanwezig zijn. We hebben een hele toolkist in ons die we kunnen inzetten. We vertrouwen er op dat het ontstaat in het moment. Voor ons brein kan dit wat spannend zijn. Die wil graag van te voren precies weten wat we gaan doen en wat het oplevert. Wij dagen je heel liefdevol en met een zachte kracht uit om te durven duiken in het Nu.

 

Het gaat er ons om dat jij jouw eigen manier van Zijn gaat ontdekken. Wat past bij jou? Waar verlang jij naar? De transformatie van dingen buiten je zoeken naar binnen in jou vinden. Want daar is alles al! Daar zit jouw Heel zijn. Alleen heb je het tot nu toe niet altijd herkent. Omdat het vaak gewoon voor je is. Onbewust kijk je hoe anderen het doen en maak je het vergelijk met jezelf. Hun manier is alleen anders dan de jouwe. Beide zijn even perfect.


Wat anderen over Liesbeth en Hanneke zeggen

 

" Als ik mij zo voel dan wil ik niemand bij me. Ik kan dan echt niemand toe laten. Behalve Liesbeth en Hanneke. Zij voelen puur, helder en veilig. "

 

“Als Liesbeth en Hanneke samen zijn, ontstaat er een helder open veld. Een veld waarin jij volledig mag zijn en waarin issues zichtbaar worden vanuit de kracht van het Nu(l)punt. Waar Liesbeth vanuit het nulpunt IS, kan Hanneke juist vanuit zachtheid het veld beroeren en mag alles wat niet (meer) dienend is zichtbaar worden en “oplossen”.

 


De aardse details

 

Waar: De bijeenkomsten vinden afwisselend elke maand plaats

in Doorn (op zaterdagen) en Zaltbommel (op vrijdagen)

 

Wanneer:

2024: 28 September / 25 Oktober / 23 November / 20 December

2025: 18 Januari / 14 Februari 

 

Tijd:

Van 11:00 uur tm 17:00 uur

 

Jouw bijdrage:

Jezelf, 1200 euro incl. btw, je eigen lunch en datgene waarvan je voelt dat je mee wil nemen.

 

Bonus:

Iedere deelnemer krijgt een persoonlijke uitgewerkte Human Design aan het begin van de training. Deze kan een mooie leidraad tijdens de training zijn om echt intuïtief jouw essentie te leven.

 

Proeven:

Vind je het fijn eerst eens kennis te maken met wie wij zijn en wat we doen? Dat snappen wij helemaal! Daarom hebben we 2 momenten gecreëerd om eens te komen proeven aan de energie van deze training.

Voel je welkom op een of beide dagen.

Vrijdag 28 Juni van 13 - 17 uur in Doorn

Vrijdag 30 augustus van 13 - 17 uur in  Zaltbommel

Jouw bijdrage: 88 euro excl. btw