Zielsportret

 

 

Met het laten maken van een zielsportret ga jij een proces aan met jezelf. Het nodigt je uit om je intuïtie te gaan voelen en volgen. Het begint bij het voelen of dit kloppend is voor jou. Het is niet zomaar iets namelijk wat je even laat maken. Alleen al voelen dat dit voor jezelf is en er Ja op zeggen, kan al zoveel doen. En dan moet de rest van het proces nog beginnen!

 

Deze portretten en het proces om ze te maken, voelen voor mij heel bijzonder en zelfs heilig. Ik kan ze dan ook niet voor iedereen zo maar maken. Ik ben hier op aarde om iets kostbaars te brengen en dat mag dan ook gedragen ontvangen worden. Als jij een diepe JA in jezelf voelt voor een zielsportret, dan ben je heel welkom.

 

Wat een zielsportret je brengt is voor ieder weer anders en heel persoonlijk. Maar er zijn wel wat grote lijnen te ontdekken in de kracht van een zielsportret.

- Herkenning van jezelf op een andere laag dan je gewend bent. Vaak hoor ik terug dat dit heel ondersteunend en aanmoedigend voelt. Het geeft een bedding die helemaal bestaat uit jezelf. 

- Dieren laten zich soms laten zien. Zij kunnen overleden geliefden vertegenwoordigen, een talent of kracht van jou of ze hebben een boodschap voor jou.

- Andere dimensies en/of planeten, die vaak een zeer ondersteunde en krachtgevende energie hebben.

- Een proces waar je nu doorheen gaat. Jouw zielsportret kan daarin ondersteunend en verhelderend werken. Juist omdat de bedding die ineens voelbaar is echt jouw eigen zielenenergie is

 

Een zielsportret maak ik geheel intuïtief. Ik voel in op je ziels/veld-energie en breng dat in beeld. Zo krijg je een momentopname van wat er nu voor jou speelt, nodig is op zielsniveau en wie je bent. Het is echt een prachtproces om dit te mogen doen. Soms ook erg uitdagend, omdat het creëren van het beeld echt stap voor stap gaat. En niet elke stap is direct duidelijk voor mij. Ik leg het werk dan ook regelmatig even weg, totdat ik de volgende stap kan voelen en zien. Het ontroerd mij steeds weer wat zich allemaal laat zien.

 

Afgelopen jaar heb ik al veel zielsportretten mogen maken. Je kunt ze allemaal zien in mijn portfolio.


Een zielsportret aanvragen

 

Het begint zoals eerder beschreven met jouw "Ja, ik voel dat dit voor mij nu kloppend is." Vanuit daar nodig ik je uit om eens te gaan voelen welk formaat kloppend is. Hieronder kun je zien waar je uit kan kiezen. Ik geef daarbij wat suggesties hoe het in je huis te gebruiken is.

Zielsportret 30 x 30 cm

Dit formaat geeft een altaar gevoel. Een mooi hoekje creëren op een plek die voor jou fijn is. En daar dan regelmatig even met aandacht bij te zijn. Wellicht met passende edelstenen, bloemen, tarotkaarten erbij. Echt een hoekje voor jou alleen. Waar je jezelf helemaal eert. 

Dit formaat is niet zo groot, dus ook super easy om met je mee op reis te nemen. 

Zielsportret 40 x 40 cm

Dit zielsportret is door zijn formaat meer aanwezig. En daardoor in energie ook krachtiger, je kunt er niet meer om heen. En soms is dat juist wat je nu nodig hebt. Een daily reminder en aanmoediging om echt jezelf te gaan leven.

Tegelijkertijd is het een mooi kunstwerk voor aan de muur. Maar door het formaat ook weer niet te groot om ook hiermee een mooie plek voor jezelf mee te creëren. 

Zielsportret zelfgekozen formaat.

Je kan zelf een gewenst formaat aanvragen. Als je bijv. een hele toffe lijst hebt die voor jou perfect is voor jouw zielsportret. Of wellicht mag het van jou kleiner of zelfs nog veel groter!

We kunnen samen intuïtief invoelen op welk formaat jouw zielsportret mag komen. Zo geef je echt helemaal vrij baan aan wat jouw ziel aangeeft wat er mag ontstaan.


Het maken van een zielsportret vraagt van mij een afstemmen op jou en het prachtige proces wat je er mee aangaat. Ik heb daar niet altijd de flow en energie voor. Ik volg dus heel erg in het moment hoeveel ruimte ik heb voor een zielsportret. Als ik een aanvraag krijg, kan het dus zijn dat ik er meteen mee aan de slag kan en soms kan het een tijd duren. Ook heb ik gemerkt dat het niet alleen met mijn energie en flow te maken heeft, maar ook met het proces van de aanvrager! Zo mooi om samen helemaal te volgen wat kloppend is.

 


Meerdere mensen gingen jou al voor in het proces van een zielsportret. 

"Een prachtige weergave van mijn zielswezen op dát moment. Mijn verbinding met geel, rosé, oranje, rood, Egypte, aarde en mijn kern die aan het vrijkomen is met al haar facetten. De landende uil die daarmee gepaard gaat.  De onbewuste herkenbaarheid raakt me diep én het raakt een diep weten. Maakt me ook nieuwsgierig naar de weergave over een tijdje, hoe het zich dan toont en of transformaties dan zichtbaar zijn. "

"Onze contactmomenten in aanloop van jouw creatieproces van mijn zielsportret was al bijzonder. Het uiteindelijke resultaat was geweldig. Telkens weer word ik er vrolijk en warm van. Meer en meer andere facetten vallen 'ineens' op."

 

"Ik kijk regelmatig naar het zielsportret dat je voor me gemaakt hebt. Dan zie ik mijn stem die steeds helderder de wereld in mag gaan. Ik ervaar het als een aanmoediging. Thx!"

 

"Hanneke heeft de gave om universele energie in te zetten in haar kunstwerken en tijdens het werk met het levensveld. "