Deelcirkel Hoogbegaafdheid

Deze deelcirkel is speciaal bedoeld voor mensen met hoogbegaafdheid (of welk woord je er zelf liever aan geeft). Met elkaar delen over de specifieke thema’s die dit met zich mee kan brengen. Door die samen te zien en ruimte te geven, kan er herkenning en erkenning in jezelf ontstaan. Wat meer rust, zelfvertrouwen en zelfliefde kan brengen.

De kracht van samenkomen en in een veilige omgeving je innerlijke roerselen te delen is alom bewezen. We zien het ook steeds meer gebeuren. En wat juich ik dit toe! Veel mannen en vrouwen cirkels worden er bijna wekelijks wel in het hele land gegeven.

Een deelcirkel is een plek waar iedere aanwezige de ruimte krijgt om in veiligheid en vertrouwen haar/zijn verhaal te delen. We komen samen om te delen en te helen.
De eigenschap van een cirkel is dat er geen onder en boven is, geen top en geen down. Geen goed en geen slecht. Iedereen in de cirkel is gelijkwaardig aan elkaar. Iedere aanwezige heeft haar/zijn eigen kracht, eigen wijsheid, eigen weten, eigen ervaring en eigen passie in te brengen.
In de deelcirkel is er ruimte en vrijheid om eerlijk te zijn. Om pijn en verdriet te delen. Om vragen en onzekerheden, talenten en bevlogenheid te delen met elkaar.

Door de drukte van het dagelijkse leven is er nauwelijks tijd voor verstilling. Voor rust. Voor échte verbinding. Op het moment dat je in een deelcirkel stapt, laat je al die drukte achter je en is er weer tijd voor jou. Voor jouw emoties. Voor jouw vraagstukken. Voor jouw ambities.

Oh ja, het is absoluut niet nodig om een ”officiële stempel hoogbegaafdheid” te hebben hoor.


Praktisch:

Deze HBcirkel vindt plaats op donderdag 1 keer in de 6 weken
van 19:30 uur tot 22:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur).
Max. 10 deelnemers

Jouw bijdrage:
De cirkel zelf is gratis, om zo de gelijkwaardigheid te bewaren.
Wel reken ik 10 euro om zo samen de kosten van de huur ruimte en de koffie/thee te delen.

Locatie:
Atelier Hanneke van ’t Hoff
Van Heemstraweg-west 9
5301 PA Zaltbommel


Data 2024:
16 mei, 13 juni, 5 september, 17 oktober en 28 november.