Kunst

 

Kunst maken is voor mij een manier om dat wat ik voel en zie in beeld om te zetten, omdat het verwoorden er van soms gewoon heel lastig is. Woorden lijken te kort te schieten. Het is een uitingsvorm waar ik naar verlangde, zonder dit helemaal echt te weten. Opeens werd dit verlangen helder en ben ik een opleiding gestart om mezelf daarin te ontmoeten. Het bleek een super mooi proces, waarin ik veel leerde over mezelf en allerlei verschillende technieken. Vooral energetische kunst maken is wat bij mij past! Wat voor mij wil zeggen, naast datgene wat je ziet wat ik schilder zit nog een hele wereld die jou laat voelen!

Afgelopen jaar zijn er 3 manieren ontstaan waarop ik werk. Ik maak vrije kunst wat in afstemming vanuit mij en het universum door mij heen wil stromen. Daarnaast maak op aanvraag zielsportretten en kan ik op vraag een kunstwerk maken in afstemming met jouw intentie en onderwerp.

 


Bij mijn vrije kunst, stem ik mij af op wat er Nu door mij heen wil stromen op het papier. Soms met een intentie erbij van een bepaald onderwerp en soms helemaal blanco. Je kan het zien als dat ik op dat moment iets aantrek vanuit het universum wat verbeeld wil worden. Je kan je misschien voorstellen wat een energie en veld daar achter zit. Zodra je naar het schilderij kijkt en er mee verbind, kun je dus ook contact maken met de energie en veld erachter. Mocht je een schilderij van mij kopen, dan kun je ook altijd een sessie met mij erbij boeken, om samen die verbinding aan te gaan met het schilderij, zodat je er nog meer mee de diepte in kan. Mijn vrije werken zijn te koop via mijn kunst-shop. Sommige zijn te bezichtigen en te koop bij het fijne IJs en taartmoment in Vlijmen. Een super fijne winkel vol met de lekkerste taartjes, chocolade en ijs, maar ook met prachtige edelstenen en nog veel meer afgestemde voorwerpen die afstemming met jezelf bevorderen. 

Een zielsportret kun je aanvragen voor jezelf of cadeau doen aan iemand (degene moet hier toestemming voor geven om het zuiver te houden.) Prachtig werk om te mogen doen! Ik stem mij af op de energie van degene waar ik het voor maak. Het voelt alsof ik dan samen met iemands ziel aan het werk ben. Ze leiden mij de weg naar wat er mag ontstaan. 

Op aanvraag kan ik ook vrije werken maken die zijn afgestemd op jouw intentie en onderwerp.

Wat zou zo'n werk bijvoorbeeld doen in jouw praktijkruimte, vergaderruimte of wachtruimte? Of wat zou het voor jouw persoonlijke proces kunnen betekenen?  Misschien een schilderij voor het hele gezin? Jij bedenkt waarvoor je een kunstwerk wil hebben en ik stem mij daarop af. 

Leuk als je contact met mij op neemt om samen de mogelijkheden te bespreken (formaat, prijs, lijst, ondergrond.)