Reviews

Door het lezen van ervaringen van anderen, krijg ik vaak een nog completer beeld van wat iemand aanbiedt. hieronder genoeg reviews om eens door te neuzen. 

 

Super fijn als je een reactie/review wil achterlaten. Voel je welkom dit te doen als je een sessie bij mij ontvangen hebt. Maar ook als je een kunstwerk of zielsportret van mij hebt. Of als je gewoon iets wil achter laten over jouw ervaring met mij en mijn website.

Dus schroom niet en laat van je horen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Susanna
2 maanden geleden

Kunst kan je raken, daar waar woorden niet komen. Met een zielsportret van Hanneke krijg je een inkijkje in je ziel, je potentie en je eigen unieke kleur. Gecreëerd vanuit vertrouwen, een kunst die zij prachtig beheerst.
Hanneke zelf is een zacht, open, en afgestemd mens die haar eigen pad heeft gevonden in een authentiek samenspel van disciplines.
Voor een ieder die zich willen laten meevoeren voorbij het denken en zich wil laten raken in haar of zijn essentie.

Lena
2 maanden geleden

afgelopen zaterdag heb ik kennis gemaakt met Hanneke en het levensveld. Het was een verrassende, liefdevolle en warme ontmoeting met een gezonde dosis humor. Ik voelde me ondergedompeld in liefde. Tijdens de sessie vielen veel "kwartjes" op levenslange thema's, heel bijzonder. Met hart vol dankbaarheid en op stevige benen ging ik weer naar huis... en ik na geniet nog steeds!

Dankjewel Hanneke voor je zachte en liefdevolle begeleiding en ik hoop tot volgende keer <3 liefs, Lena

iris
4 maanden geleden

Hanneke en Manon hun oprechte eerlijkheid vanuit een krachtige zachte energie gaf ons de ruimte om alles in te brengen wat nodig was op dat moment. Helderheid in de voorouderlijke lijn gaf nieuwe inzichten die we met een lach en een traan mochten loslaten. De hele mooie sessie gaf ons nieuwe handvaten om door te gaan op onze reis naar meer verlichting. Wij zijn jullie heel dankbaar voor deze sessie en we kunnen het iedereen aanraden om op het levensveld te stappen!

Kiska
5 maanden geleden

We waren al heel lang op zoek naar iemand die zielsportretten kon maken voor ons.
Deze heeft Hanneke voor ons gemaakt, zo kloppend 💫💖💫
Zo mooi hoe het portret en de woorden voelen en steeds weer voorbij komen!
Dank lieve mooie vrouw, zo dankbaar voor jou 💖

Elisabeth
7 maanden geleden

Ik heb nu een paar sessie gehad bij Hanneke en iedere keer was het wonderbaarlijk✨. Hanneke is ongelooflijk zacht, open en eerlijk en voelt heel goed mee wat er speelt en wat er gezien mag worden. Hier gaat ze in enorme zachtheid mee om. Het voelt daardoor heel veilig en ontstaan er iedere keer wondertjes en mooie bewegingen. Heel fijn om haar mee te laten kijken en voelen. ❤️🙏🏼

Annemarie Semeijn
7 maanden geleden

Hanneke heeft de gave om universele energie in te zetten in haar kunstwerken en tijdens het werk met het levensveld. Ik voel me veilig in haar aanwezigheid en ben keer op keer onder de indruk van de immense creatieve en inspirerende kracht die zij weet neer te zetten op aarde! Kijk uit naar meer!

Roderik Putter
7 maanden geleden

Lieve Hanneke,

onze contactmomenten in aanloop van jouw creatieproces van mijn zielsportret was al bijzonder. Het uiteindelijke resultaat was geweldig.

Telkens weer word ik er vrolijk en warm van. Meer en meer andere facetten vallen 'ineens' op.

Dank je wel voor jouw liefde die je erin hebt gestopt.

Elise van Bussel
7 maanden geleden

Hai Hanneke,

Ik kijk regelmatig naar het zielsportret dat je voor me gemaakt hebt. Dan zie ik mijn stem die steeds helderder de wereld in mag gaan. Ik ervaar het als een aanmoediging. Thx!

Wanda
7 maanden geleden

Hanneke en Manon zorgden samen voor een veilige, liefdevolle en lichte sfeer waarin een bijzondere ontmoeting kon plaatsvinden. In heldere bewoordingen werden vragen beantwoord en kwamen inzichten naar voren, ondersteund door tekeningen en geschreven teksten. Deze hielpen mij bij de bewustwording van waar ik nu sta in dit leven.
Duidelijk werd waar en welk belastend ´materiaal´ in mijn voorouderlijke lijn aan mij is doorgegeven. Ik kreeg van Hanneke en Manon heel concrete handvatten hoe ik dat wat mij hiervan niet meer dient, kan loslaten.
Ook is aandacht gegeven aan pijn uit vorige levens. Pijn die nu niet meer helpend is, maar wel opgeslagen ligt in het lichaam. Door te voelen waar deze pijn zich in het fysieke lichaam bevindt en hier naartoe te ademen, kreeg de pijn erkenning en ruimte. Het mocht er zijn. Zo kon het oplossen en kon ruimte ontstaan. Ruimte voor iets nieuws, dat mij verder kan begeleiden.
Lieve Hanneke en Manon, jullie aanwezigheid en aanraking heeft helend gewerkt. Ik kan nu leven vanuit mijn eigen lichtende kracht.

Astrid
7 maanden geleden

Via een oud collega terecht gekomen bij Hanneke en Manon. De site van Hanneke sprak me direct aan. Van te voren heb ik met Hanneke gebeld en stelde ze mij gelijk op m’n gemak en ik voelde direct een connectie met haar. Tijdens de afspraak voelde ik me vrij om open te staan voor beide dames., het was een onvergetelijke ervaring en ik heb er veel aan gehad. Heb tevens gezien in mijn familie wat dit heeft losgemaakt. Ik kom zeker terug :)