Reviews

Door het lezen van ervaringen van anderen, krijg ik vaak een nog completer beeld van wat iemand aanbiedt. hieronder genoeg reviews om eens door te neuzen. 

 

Reviews over Hanneke

 

"Hanneke is een empathische vrouw die je door haar wijze van coachen uitdaagt om nét op een andere manier naar je eigen realiteit te kijken. Ze reikt je de hand, maar laat je beseffen dat je, indien je verandering aan wilt brengen in je leven, je zelf aan de slag zult moeten gaan. Hanneke helpt je daarbij liefdevol op weg.

 - Martine, Den Bosch".

 

 

“Tijdens een periode dat ik niet goed wist wat ik wilde qua werk/opleiding in mijn leven heb ik verschillende sessies gehad met Hanneke. Zij liet mij in alle openheid en rust praten over de dilemma's die ik op dat moment had.

Vervolgens heeft ze mij verschillende opdrachten gegeven zodat mijn dilemma op papier inzichtelijk werd, dit gaf mij overzicht en uiteindelijk bracht het me naar een keuze. op deze manier werd er extra diepgang toegevoegd aan het onderwerp, ik ging anders denken over mijn dilemma en dit zorgde voor nieuwe inzichten.

Hanneke is hierin volgend, stelt kritische vragen en zorgt voor een open en ontspannen sfeer. “

-Anoniem

 

 

“Ik heb kennis gemaakt met een combinatie van factoren. Hanneke als professioneel life coach en Hanneke als mens die als vanzelf aanvoelt welke kant zij op moet gaan.

Ik ben diep onder de indruk en zal hier zeker blijvend gebruik van maken. Ik wil graag je ambassadeur zijn.

Van leuk naar verwondering, van verwondering naar rust en van rust naar geluk.”

-Herma

 

 


Reviews Levensveld met Hanneke

“ Hanneke liet mij reflecteren op mijn eigen vraag en nam mij zonder aarzeling mee naar mijn eigen (belemmerende) overlevingsmechanismen. Ze liet mij - o eye opener- een andere kant zien van mijn eigen beleving en interpretatie. Op het prachtige levensveld liet de symboliek voor zich spreken en gaf het verdieping en verder inzicht.  Tegelijkertijd en erna kwam ik er met heel concrete handvatten uit. Heel bijzonder! Net als ik dacht en voelde- heel comfortabel- wel te weten nu hoe het zit, was er inderdaad ook nog die volgende stap die ik wilde maken: uit mijn comfortzone! Hanneke liet mij niet gaan zonder de sprong te maken naar heel concreet het vervolg en hielp mij mijn besluit te nemen voor een daadwerkelijke volgende stap.” Dank je wel nogmaals Hanneke, je gaf met echt veel mee om ook nog verder mee aan de slag te gaan: In bezinning en praktijk!!"


reviews individuele sessie met reading


reviews levensveld groep

" Wat een geweldige dag was het zondag jl ! Ik heb er veel energie gekregen. Jij hebt er samen met Nathalie Janssen voor gezorgd dat er een warme en veilige sfeer ontstond waarin het levensveld voor ons kon werken. Deze workshop heeft er voor gezorgd dat ik weer voluit kan gaan leven!!

-Toos (82 jaar)-

 

 

" Het levensveld is een verrijkende en verdiepende vorm van opstellingen doen, met vele dimensies aan mogelijkheden."

Angelique

(Ervaren opsteller)

 

 

"Ik heb de kracht van het veld dat jij in de wereld hebt gezet aan den lijve mogen voelen en deze is moeilijk te beschrijven maar wil je hier alvast voor bedanken uit het diepst van mijn hart

Het heeft iets in mezelf bewogen en zelfs geheeld

Ik ben er rotsvast van overtuigd dat dit veld nog zoveel moois zal brengen bij de mensen die hiermee in contact gaan komen."

-Andy-


Reviews zielsportret

"Voor mijn 50e verjaardag mocht ook ik een prachtig zielsportret ontvangen. Dat het bijzonder was, wist ik meteen, maar ik kon er pas naar kijken op een rustig moment voor mezelf. Dat was 2 dagen later. Het grappige was dat ik niet naar het portret kon kijken, maar het juist met mijn handen moest voelen. Ik hield ze een klein stukje erboven en er kwam zo'n warmte vanaf dat het voelde of mijn handen in brand stonden. Er kwam zo'n enorme energie vanaf.

Na een poosje gevoeld te hebben, kon ik naar het portret kijken. Prachtig. Het vertelde mij precies waar ik op dat moment mee aan de slag kon, maar het zou mij vandaag nog niet alles onthullen. Ik voelde aan dat er nog veel meer in het portret zit, maar dat dat niet voor vandaag bestemd was.

Op een later moment ben ik er nog eens mee gaan zitten en toen mocht er weer een beetje meer onthuld worden. En ook nu voel ik, dat het portret nog niet klaar met mij is. Of ik met het portret. Steeds als de tijd er weer rijp voor is, mag het weer iets meer aan mij prijsgeven of blootleggen.

Iedere dag kijk ik er even naar en regelmatig ga ik er even mee zitten om te kijken wat het nog meer voor mij in petto heeft.

Ik ben er heel blij mee en dankbaar dat ik het heb mogen ontvangen van mijn lieve zus:

-Marieke-


"Een prachtige weergave van mijn zielswezen op dát moment. Mijn verbinding met geel, rosé, oranje, rood, Egypte, aarde en mijn kern die aan het vrijkomen is met al haar facetten. De landende uil die daarmee gepaard gaat. De onbewuste herkenbaarheid raakt me diep én het raakt een diep weten. Maakt me ook nieuwsgierig naar de weergave over een tijdje, hoe het zich dan toont en of transformaties dan zichtbaar zijn. "