Groepsopstelling

 

 

Groeps-opstellingen geef ik in de vorm van een belevingsdag. Het mooie van deze vorm is dat er ook andere deelnemers aanwezig zijn. Met elkaar vorm je het veld. Dat wat een deelnemer ervaart in zijn opstelling op het Levensveld, kan ook de anderen mooie inzichten geven. Het is heel fijn om op zo'n dag de herkenning te ervaren, het groepsgevoel en een algeheel gevoel van verbondenheid.

 

Deze vorm van belevingsdagen geef ik met verschillende mensen. Door iedere samenwerking krijgt zo'n dag weer een andere energie en vorm. 

Mocht je zelf een groep mensen hebben die samen het Levensveld willen ervaren, neem dan contact met mij op! Heerlijk om samen zo de helende energie van het Levensveld te verspreiden.

Kijk of er al een passende opstelling gepland staat. 

 

"Ik heb de kracht van het veld dat jij in de wereld hebt gezet aan den lijve mogen voelen en deze is moeilijk te beschrijven maar wil je hier alvast voor bedanken uit het diepst van mijn hart

Het heeft iets in mezelf bewogen en zelfs geheeld

Ik ben er rotsvast van overtuigd dat dit veld nog zoveel moois zal brengen bij de mensen die hiermee in contact gaan komen."

 

-Andy-