Co-creatie

 

Het is voor mij zo heerlijk om mijn werk met anderen mensen te mogen doen. Het voelt daardoor steeds minder als werk. Door te verbinden met elkaar ontstaan er de mooiste en fijnste creaties. We versterken elkaar. Er ontstaat een groter draagvlak, waardoor er nog meer kan gebeuren, gezien worden en ontstaan.

 

Sommige verbindingen zijn heel zichtbaar omdat we samen dagen organiseren of sessies aanbieden. Anderen zijn (nog)onzichtbaar voor de buitenwereld. Maar door samen te komen met deze mensen, gebeurd er ook zo veel! Door de gesprekken die we hebben, halen we bijv. nieuwe perspectieven naar boven. En dit heeft groot effect op mij en dus ook op mijn werk. Ik voel dat ik met vele van hen eenzelfde droom heb. Samen zijn we aan het vrijmaken! We scheuren de wereld zoals we die kennen steeds verder open om zo ruimte te maken voor onze natuurlijke Zijn. 

 

Ik geloof er niet in dat je alles bij mij kan vinden in het weer terugkomen bij jezelf. Al mijn co-creators hebben iets anders te bieden. Soms kan een sessie bij een van hen heel aanvullend zijn op het traject wat je samen met mij bewandelt. En soms spreekt een van hen je ook gewoon beter aan dan mij! Voor mij allemaal geen probleem, als het maar kloppend is voor jou.

 

Met enorm veel liefde stel ik mijn co-creators hier aan je voor. Zij zijn mijn community vanuit waar ik bedding ervaar om mijn werk te doen.


Manon van Hoof

 

Bezield filmmaakster.

 

Met de readings die ze geeft, maakt ze zichtbaar wat je altijd al wist en voelde, maar nooit zelf kon zien. 

 

Ze heeft prachtige krachtige ontroerende ervaringen te delen over de genezing van haar dochter, die een andere perspectief van genezing voor je kan openen.

 

Samen geven wij readings met of zonder het Levensveld. Het is een waar feest om dit zo ontzettend liefdevol en vreugdevol te mogen doen. Ons pad samen is er een van naast en met elkaar groeien vanuit een hele diepe zielsverbinding.

 

 

 


Liesbeth Schippers

 

Alchemist van de liefde. Ze transformeert en transmuteert angst in liefde en leert jou hetzelfde te doen. Dit doet ze in individuele momenten, maar ook tijdens jaartraining. Op een altijd liefdevolle scherpe en vooral intuïtieve wijze zet zij zich in.

 

Zij is de oprichtster van het Landgoed Zijnsveld. Daar waar werkelijk leven vanuit Zijn de basis is. Dit is ook waar wij elkaar vinden, in het verlangen om gewoon te Zijn. Als wij samen komen is alles welkom en hoeven we alleen maar te Zijn.

 

Schrijfster van het boek Drakenliefde.

 

Neem vooral een kijkje op haar website om een goede indruk van deze wijze vrouw te krijgen. Een vrouw die hier is om ons de weg te wijzen. 

Liesbeth Schippers

 


Nathalie Janssen

 

Inspirerende en vernieuwende docent Social works.

 

Ze heeft een eigen bedrijf Pureng vanuit waar zij bezig is met puur bewust zijn. Dit bedrijf geeft haar de ruimte om zich ook op andere dingen te richten dan het docentschap. Zoals werken met hulpverleners, om hen te helpen inzichten te krijgen. Wat een direct positief en verdiepend effect heeft op de zorg die verleent wordt.

 

Nathalie en ik hebben elkaar leren kennen tijdens ons werk voor een GGz-instelling. Beide hebben we een andere route gekozen om op onze manier effect te hebben. Daarin inspireren, spiegelen en ondersteunen we elkaar met heel veel plezier en een volle liefde.


Bastiaan en wendy overdijkink

 

Deze twee grote lieverds hebben een pracht van een winkel in Vlijmen. Je kunt er echt de lekkerste gebakjes, ijs en chocolaatjes van de wereld kopen, gemaakt door Bastiaan! Met een groot bewustzijn kiezen zij de beste producten voor hun heerlijkheden.

Daarnaast is de winkel gevuld met hele mooie pure kristallen en andere producten die zijn gericht op het vergroten van bewustzijn, ontspanning en genieten.

Wendy ontvangt iedereen met haar grote hart. Ze ziet je, hoort je en wijst je vervolgens de weg naar o.a. het meest passend kristal of healers uit haar grote netwerk. Zij voelt dit perfect voor je aan!

Ijs en taartmoment


niki la fleur

 

Aangekomen in haar NU ben je welkom bij haar, in jezelf. In het oneindige liefdesveld ontvangt ze wat nog geheeld/gezien/erkent/getransformeerd dient te worden. Juist voor het openbreken en opschonen van al deze lagen, is Niki gekomen. In bewuste aanwezigheid Is ze beschikbaar. 

 

Onze eerste ontmoeting was op het Levensveld tijdens het Vrouwenfestival in België. Onze velden klikte in elkaar en beide voelde we heel sterk : Wij willen gaan samenwerken!. Sindsdien borrelt en bruist er vanalles onder de oppervlakte. Wij verheugen ons nu al op alles wat we gaan co-creëren. 

 

Benieuwd naar mee van Niki, bezoek haar prachtige website. Heel je zijn