Atelier 205

Mijn creatietafel

Sinds Februari 2024 heb ik een eigen Atelier, namelijk Atelier 205! Vanuit hier maak ik al mijn schilderijen. Maar het is ook een fantastische ruimte voor mijn praktijk. Zelfs voor de prachtige opstellingen met het Levensveld is plaats. Echt een plek waar creativiteit en bewustwordingswerk samenkomen.

Voor mij is het belangrijk om een fijne bedding te bieden tijdens levenscoaching en opstellingen. De spullen, kleuren en meubels die ik gebruik in mijn atelier zijn dan ook zorgvuldig gekozen om die bedding te ondersteunen.

In mijn atelier is regelmatig ook kunst van anderen te zien en te koop. 

Zo maakt mijn moeder hele kleine tempeltjes van klei. Kijk maar eens op de foto van de bruine kast hierboven, daar zijn er een aantal te vinden. Super mooi om in je huis een plekje te creëren waar een tempeltje je kan ondersteunen voor een dagelijkse afstemming op jezelf en het grote geheel. Ze gaan ook heel mooi samen met de kristalgrids die ik heb gemaakt. 

Atelier 205 is ook een plek waar ik kan samenwerken met anderen mensen. Een creatieve broedplaats, waar een heel mooi aanbod kan ontstaan in co-creatie van bijv creatieve workshops, opstellingen, bijeenkomsten met gelijkgestemden en een jaartraining te bieden. Maar ook een fijne plek om samen te komen om samen het creatieve proces in te duiken. Een plek die als bedding kan dienen aan verschillende processen. Ik ken genoeg mooie mensen die hele toffe initiatieven hebben en mensen willen samen brengen. 

Dus mocht jij nou een ruimte zoeken, waar in energie al hele fijne veilige maar ook rustige energie is, neem gerust contact met mij op!

Alles wat er nu gepland staat kun je terugvinden in de agenda.