Prijzen

Er zijn zoveel verschillende manieren om naar geld te kijken. Als ik puur vanuit mijn ziel kijk, ervaar ik dat we op een hele andere manier met geld mogen omgaan. Dat we het een andere plek mogen geven dan dat we nu doen. Nu is het een leidend voorwerp in onze huidige maatschappij en het mag er naar toe dat het een ondersteunend voorwerp mag gaan zijn. Weer terug naar de oorsprong ervan. 

 

Als ik alleen mijn hart zou laten spreken, zou ik het liefste dit alles op een andere manier al invullen. Juist omdat de verdeling van geld over de wereld niet kloppend is naar mijn idee. Omdat ik weet dat niet iedereen hetzelfde te besteden heeft, sta ik er heel erg voor open om samen in gesprek te gaan over andere mogelijkheden. Dit is speciaal bedoelt voor diegene die een kleine beurs hebben, maar wel heel duidelijk de roep naar mij voelen. Neem dus gerust contact op om samen te kijken wat er mogelijk is.

 

Om de prijzen te bepalen voor wat ik aanbied, ben ik dan ook diep in mezelf gaan voelen wat kloppend is. Kloppend voor mij, kloppend voor de ontvanger en kloppend voor het grote geheel. Ik besef mij heel goed dat het momentopnames zijn en dat het na verloop van tijd ook weer helemaal kan veranderen, aangezien ook ik constant in beweging en creatie ben. Voor nu zijn dit de prijzen die voor mij helemaal in overeenstemming zijn.


Prijzen

 

Levenscoaching

€ 120,-

€ 120 excl btw (Voor bedrijven en zzp'ers)

Een sessie duurt zo'n 1,5 -2 uur


Levensveld

 

Individuele sessie:

€ 120 incl. btw.

€ 120 excl 21% btw (Voor bedrijven en zzp'ers)

Deze beleving duurt zo'n 1,5 tot 2 uur.

 

Individuele sessie met reading;

€ 160 incl. btw

€ 160 excl. btw (Voor bedrijven en zzp'ers)

 

Groepsopstelling:

Prijzen zijn afhankelijk van tijd, locatie en aantal mensen.

Samen komen we vast tot een mooie prijs.


Zielsportret 

 

Formaat 30 x 30 cm:

€ 190 incl. btw.

€ 190 excl. 9% btw (Voor bedrijven en zzp'ers)

 

Formaat 40 x 40 cm:

€ 330 incl. btw

€ 330 ecxl. 9% btw (Voor bedrijven en zzp'ers)

 

Zelfgekozen maat:

Prijs en verzendkosten in overleg

 

Verzendkosten

Deze zijn 7,95 euro binnen Nederland voor de 30x30 en 40x40. Maar je bent ook heel welkom het te komen ophalen in mijn atelier in Zaltbommel.


Cursus leef je Chakra

 

€ 449,65 voor 9 cursusdagen


Deelcirkel Hoogbegaafdheid

 

Voor deze cirkels vraag ik een bijdrage voor de ruimte en koffie/thee van € 10.

 

Aanmelden kan via :Hipsy