Het Levensveld

 

Het levensveld is een creatie van mij. Ontstaan tijdens een opdracht voor de Opleiding Tekentaal die ik volgde. Het idee kwam spontaan bij mij binnen. Ik ben daarna heel afgestemd en intuïtief gaan werken. Hierdoor is het een krachtig veld geworden!

 

Het levensveld is een imposant fysiek veld van 3x2m waar jij jouw weg op gaat lopen. Je loopt een route van vakken of kiest intuïtief op welk vlak je wil staan. Elk vak draagt een eigen levensthema. Het geheel van deze vakken is Het veld van leven hier op aarde, van geboren worden, leven, in ons lichaam zijn, doodgaan en steeds opnieuw kiezen. En dat alles op een bedding van de kosmos.

 

Er komt precies naar boven wat je nu nodig hebt om te zien en wat daarin helpend is of wat nu opgelost mag worden. Het is een middel om te kijken naar jouw leven om te zien wat van invloed is in het hier en nu.

 

Een opstelling op het Levensveld werkt krachtig door, waardoor jouw leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Het levensveld nodigt je uit om meer rust te vinden, jouw natuurlijke schoonheid te ontdekken, je natuurlijke Zijn vrij te laten stromen en gewoon jezelf te zijn.


Levensveld belevingsvormen

 

Het Levensveld geeft mij veel speelruimte. Daardoor zijn er in de loop van de tijd verschillende belevingsvormen met het Levensveld ontstaan

Ontdek welke vorm het beste bij jou past.

Individuele sessie

Individuele sessie met reading

Groeps-Opstelling

 

Wat een hele belangrijke focus is gedurende alle sessies, is wat er in jou gebeurd! Dat is echt leidraad. Alles zal er op gericht zijn om jouw eigen vermogen aan te spreken. Jouw eigen vermogen om jouw leven te creëren en daarbij de tools te herinneren die jij hebt hiervoor.

 

 

 


Er zijn zoveel mooie ervaringen te delen over het Levensveld. Ik deel deze dan ook regelmatig op social media.