Zielsportret

 

Een zielsportret maak ik geheel intuïtief. Ik voel in op je ziels/veld-energie en breng dat in beeld. Zo krijg je een momentopname van wat er nu voor jou speelt, nodig is op zielsniveau en wie je bent. Het is echt een prachtproces om dit te mogen doen. Soms ook erg uitdagend, omdat het creëren van het beeld echt stap voor stap gaat. En niet elke stap is direct duidelijk voor mij. Ik leg het werk dan ook regelmatig even weg, totdat ik de volgende stap kan voelen en zien. Het ontroerd mij steeds weer wat zich allemaal laat zien.

 

De portretten kenmerken zich door:

- Herkenning van jezelf op een andere laag dan je gewend bent.

- Dieren die zich soms laten zien. Zij kunnen overleden geliefden vertegenwoordigen, een talent of kracht van jou of ze hebben een boodschap voor jou.

- Andere dimensies en/of planeten, die vaak een zeer ondersteunde en krachtgevende energie hebben.

- Een proces waar je nu doorheen gaat.

 

Deze portretten en het proces om ze te maken, voelen voor mij heel bijzonder en zelfs heilig. Ik kan ze dan ook niet voor iedereen zo maar maken. Ik ben hier op aarde om iets kostbaars te brengen en dat mag dan ook gedragen ontvangen worden. Als jij een diepe JA in jezelf voelt voor een zielsportret, dan ben je heel welkom.

 

Op dit moment neem ik geen nieuwe aanvragen voor een zielsportret aan!


Een prachtige reactie op het zielsportret dat ik voor iemand maakte.

 

"Een prachtige weergave van mijn zielswezen op dát moment. Mijn verbinding met geel, rosé, oranje, rood, Egypte, aarde en mijn kern die aan het vrijkomen is met al haar facetten. De landende uil die daarmee gepaard gaat.  De onbewuste herkenbaarheid raakt me diep én het raakt een diep weten. Maakt me ook nieuwsgierig naar de weergave over een tijdje, hoe het zich dan toont en of transformaties dan zichtbaar zijn. "