Het Levensveld

 

Het levensveld is een creatie van mij. Ontstaan tijdens een opdracht voor de opleiding Genezend Tekenen die ik volgde. Het idee kwam spontaan bij mij binnen. Ik ben daarna heel afgestemd en intuïtief gaan werken.

Hierdoor is het een krachtig veld geworden!

 

Het levensveld is een imposant fysiek veld van 3x2m waar jij jouw weg op gaat lopen. Je loopt een route van vakken of kiest intuïtief op welk vlak je wil staan. Elk vak draagt een eigen levensthema. Het geheel van deze vakken is Het veld van leven hier op aarde, van geboren worden, leven, in ons lichaam zijn, doodgaan en steeds opnieuw kiezen. En dat alles op een bedding van de kosmos.

 

Er komt precies naar boven wat je nu nodig hebt om te zien en wat daarin helpend is of wat nu opgelost mag worden. Het is een middel om te kijken naar jouw leven om te zien wat van invloed is in het hier en nu.

 

Een opstelling op het Levensveld werkt krachtig door, waardoor jouw leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Het levensveld nodigt je uit om meer rust te vinden, jouw natuurlijke schoonheid te ontdekken, je natuurlijke Zijn vrij te laten stromen en gewoon jezelf te zijn.

 

Sinds ik ben begonnen te werken met het Levensveld ontstaan er allerlei vormen hoe en samenwerkingen. Kijk hieronder voor het aanbod, welke vorm nu passend is voor jou!

 

Wat een hele belangrijke focus is gedurende alle sessies, is wat er in jou gebeurd! Dat is echt leidraad. Alles zal er op gericht zijn om jouw eigen vermogen aan te spreken. Jouw eigen vermogen om jouw leven te creëren en daarbij de tools te herinneren die jij hebt hiervoor.


Aanbod Levensveld

 

Het Levensveld geeft mij veel speelruimte. Wat heel erg  mij energie past, omdat mijn levensenergie blijft stromen als ik veel verschillende dingen onderneem. 

Ik kan daardoor ook verschillende soorten sessies aanbieden. Hier een kort overzicht. Scroll je verder naar beneden dan zie je meer uitleg per sessie.

 

Individuele sessie

Individuele sessie met reading

Opstelling in een groep

 


individuele sessie 

 

In deze individuele vorm komt levenscoaching en opstellingswerk heel mooi samen. Echt ondersteunend aan elkaar. Het Levensveld maakt zichtbaar en voelbaar. En de levenscoaching geeft bedding en handvaten voor het dagelijkse leven, zodat deze ervaring voor langere tijd een diepe uitwerking op jouw heeft. 

 

Voor een sessie vraag ik 120 euro. Deze beleving duurt zo'n 1,5 tot 2 uur.

Het kan bij jouw thuis, het atelier of in de natuur (bij droog weer) plaatsvinden. 

 

“ Hanneke liet mij reflecteren op mijn eigen vraag en nam mij zonder aarzeling mee naar mijn eigen (belemmerende) overlevingsmechanismen. Ze liet mij - o eye opener- een andere kant zien van mijn eigen beleving en interpretatie. Op het prachtige levensveld liet de symboliek voor zich spreken en gaf het verdieping en verder inzicht.  Tegelijkertijd en erna kwam ik er met heel concrete handvatten uit. Heel bijzonder! Net als ik dacht en voelde- heel comfortabel- wel te weten nu hoe het zit, was er inderdaad ook nog die volgende stap die ik wilde maken: uit mijn comfortzone! Hanneke liet mij niet gaan zonder de sprong te maken naar heel concreet het vervolg en hielp mij mijn besluit te nemen voor een daadwerkelijke volgende stap.” Dank je wel nogmaals Hanneke, je gaf met echt veel mee om ook nog verder mee aan de slag te gaan: In bezinning en praktijk!!"


individuele sessie met reading

 

Dit is een hele persoonlijke en intieme manier van werken. De sessie draait helemaal om jou! Manon van Hoof en ik begeleiden je tijdens deze beleving.

 

Wij zetten daarbij ons helder weten, helder horen en helder voelen in. Dit kan inhouden dat vorige levens zichtbaar worden. Of belastend trauma uit de familielijnen zich laten zien. Ook het multidimensionale kan zich aandienen.

 

Alles helemaal afgestemd op wat er nu voor jou belangrijk is om te horen en voelen. We houden dan ook goed in de gaten hoe het met jou is en je energieniveau. 

 

"Het levensveld door jullie beide was een magische ervaring. Het veld voor me zien, ermee verbinden, … de stap maken, … en de afgestemde begeleiding ervaarde ik ook als heel steunend en fijn." -Nicole-

 

 

Deze ervaring kan bij jou thuis plaats vinden (als je genoeg plek hebt voor het Levensveld),in het Atelier of bij droog weer buiten in de natuur. Het is geheel aan jou wat het fijnste voelt!


groeps-sessie 

 

Groep sessies geef ik in de vorm van een belevingsdag. Het mooie van deze vorm is dat er ook andere deelnemers aanwezig zijn. Met elkaar vorm je het veld. Dat wat een deelnemer ervaart in zijn opstelling op het Levensveld, kan ook de anderen mooie inzichten geven. Het is heel fijn om op zo'n dag de herkenning te ervaren, het groepsgevoel en een algeheel gevoel van verbondenheid.

 

Deze vorm van belevingsdagen geef ik met verschillende mensen. Door iedere samenwerking krijgt zo'n dag weer een andere energie en vorm. Je kunt in de agenda zien wanneer en met wie ik een dag geef en wat de kosten zijn.

Mocht je zelf een groep mensen hebben die samen het Levensveld willen ervaren, neem dan contact met mij op! Heerlijk om samen zo de helende energie van het Levensveld te verspreiden.

" Het levensveld is een verrijkende en verdiepende vorm van opstellingen doen, met vele dimensies aan mogelijkheden."

 

Angelique

(Ervaren opsteller)

"Ik heb de kracht van het veld dat jij in de wereld hebt gezet aan den lijve mogen voelen en deze is moeilijk te beschrijven maar wil je hier alvast voor bedanken uit het diepst van mijn hart

Het heeft iets in mezelf bewogen en zelfs geheeld

Ik ben er rotsvast van overtuigd dat dit veld nog zoveel moois zal brengen bij de mensen die hiermee in contact gaan komen."

 

-Andy-

" Wat een geweldige dag was het zondag jl ! Ik heb er veel energie gekregen. Jij hebt er samen met Nathalie Janssen voor gezorgd dat er een warme en veilige sfeer ontstond waarin het levensveld voor ons kon werken. Deze workshop heeft er voor gezorgd dat ik weer voluit kan gaan leven !!"

 

-Toos (82 jaar)-


Er zijn zoveel mooie ervaringen te delen over het Levensveld. Ik deel deze dan ook regelmatig op social media.