Zielsportret

 

 

Een zielsportret maak ik geheel intuïtief. Ik voel in op je ziels/veld-energie en breng dat in beeld. Zo krijg je een momentopname van wat er nu voor jou speelt, nodig is op zielsniveau en wie je bent. Het is echt een prachtproces om dit te mogen doen. Soms ook erg uitdagend, omdat het creëren van het beeld echt stap voor stap gaat. En niet elke stap is direct duidelijk voor mij. Ik leg het werk dan ook regelmatig even weg, totdat ik de volgende stap kan voelen en zien. Het ontroerd mij steeds weer wat zich allemaal laat zien.

 

 

Een zielsportret kenmerkt zich door:

- Herkenning van jezelf op een andere laag dan je gewend bent.

- Dieren die zich soms laten zien. Zij kunnen overleden geliefden vertegenwoordigen, een talent of kracht van jou of ze hebben een boodschap voor jou.

- Andere dimensies en/of planeten, die vaak een zeer ondersteunde en krachtgevende energie hebben.

- Een proces waar je nu doorheen gaat.

 

Deze portretten en het proces om ze te maken, voelen voor mij heel bijzonder en zelfs heilig. Ik kan ze dan ook niet voor iedereen zo maar maken. Ik ben hier op aarde om iets kostbaars te brengen en dat mag dan ook gedragen ontvangen worden. Als jij een diepe JA in jezelf voelt voor een zielsportret, dan ben je heel welkom.


Een zielsportret aanvragen

 

Het maken van een zielsportret vraagt van mij een afstemmen op jou. Ik heb daar niet altijd de flow en energie voor. Ik volg dus heel erg in het moment hoeveel ruimte ik heb voor een zielsportret. Dit geef ik aan op Facebook, Instagram en LinkedIn! Ik werk niet met een wachtlijst. Dus hou mijn socials in de gaten! 

 

Zielsportret 30 x 30 cm

 

Een zielsportret van dit formaat kost 250 euro.

In overleg met lijst te leveren.

Verzendkosten zijn 7,95 euro binnen Nederland

 

Zielsportret 40 x 40 cm

 

Een zielsportret van dit formaat kost 400 euro.

In overleg met lijst te leveren.

Verzendkosten zijn 7,95 euro binnen Nederland.

 

Zielsportret zelfgekozen formaat.

 

Je kan zelf een gewenst formaat aanvragen.

Of we voelen samen intuïtief in op welk formaat jouw zielsportret mag komen. Prijs wordt aan de hand van het formaat bepaald.

"Een prachtige weergave van mijn zielswezen op dát moment. Mijn verbinding met geel, rosé, oranje, rood, Egypte, aarde en mijn kern die aan het vrijkomen is met al haar facetten. De landende uil die daarmee gepaard gaat.  De onbewuste herkenbaarheid raakt me diep én het raakt een diep weten. Maakt me ook nieuwsgierig naar de weergave over een tijdje, hoe het zich dan toont en of transformaties dan zichtbaar zijn. "

"Onze contactmomenten in aanloop van jouw creatieproces van mijn zielsportret was al bijzonder. Het uiteindelijke resultaat was geweldig. Telkens weer word ik er vrolijk en warm van. Meer en meer andere facetten vallen 'ineens' op."

 

"Ik kijk regelmatig naar het zielsportret dat je voor me gemaakt hebt. Dan zie ik mijn stem die steeds helderder de wereld in mag gaan. Ik ervaar het als een aanmoediging. Thx!"

 

"Hanneke heeft de gave om universele energie in te zetten in haar kunstwerken en tijdens het werk met het levensveld. "