Voel je heel welkom om lekker rond te snuffelen op mijn website. Zie het als een soort tentoonstelling van dingen die ik doe en maak. Bedoeld ook om te inspireren. Dat is wat ik graag doe namelijk. Mezelf en de ander inspireren om zo een ander perspectief op het leven te kunnen krijgen. Een perspectief dat verzacht, verwondert en transformeert. 

 

Wellicht raakt iets van mijn aanbod jou en voel je dat je graag met mij in verbinding wil komen. Heel fijn als jij die impuls vanuit je zelf volgt. Ik voel een hele warme welkom voor je!

 

Zonnige liefs Hanneke

 

 


What's new?

Ik hou er van om met verschillende projecten en dingen bezig te zijn. Dus regelmatig is er iets nieuw in mijn leven en dus ook in mijn aanbod. 

Mijn kunst is vanaf nu ook te koop via mijn kunst-shop! Elk schilderij is uniek, maar allemaal hebben ze een diepe energetische lading. Zodat ieder die er naar kijkt uitgenodigd wordt dieper in zichzelf te duiken.

Op aanvraag kan ik ook een kunstwerk maken dat is afgestemd op jouw intentie en onderwerp.

 

Ik nam met Annemarie Semeijn een aflevering op voor de Podcast Helende belevingen. 

Helende beleving - Grootse vrouw of via spotify

 

Sinds Februari 2024 heb ik een eigen Atelier! Vanuit hier maak ik al mijn schilderijen. Maar het is ook een fantastische ruimte voor mijn praktijk. Zelfs voor de prachtige opstellingen met het Levensveld is plaats.

Echt een plek waar creativiteit en bewustwording samenkomen.


Geheel intuïtief is dit kleurrijke Levensveld ontstaan en heeft al mooie mensen mogen betoveren. Een sessie op het Levensveld kun je zien als een opstelling van je leven. Dat wat nu gezien mag worden laat zich zien en voelen op het veld.

Ik werk vaak samen met anderen om je een volledige beleving op het veld te kunnen bieden. We creëren een warme en veilige sfeer, zodat het Levensveld door je heen kan werken. Aangevuld door alles wat er door ons heen komt om gezien en verteld te worden.

Het is een waarachtige beleving die diep doorwerkt in je leven. Nog meer informatie en ervaringen van anderen vind je via deze link: 

 

Leven, het is nog al wat! Hoe doe je dat eigenlijk Leven? Is er een manier voor die juist is? Kun je het fout doen? Moet het altijd happy de peppy voelen of mogen er ook donkere zware verdrietige gevoelens zijn? Mag je het niet leuk vinden hier op Aarde en intens verlangen naar jouw oorspronkelijke kosmische thuis? Kan het anders dan hoe je het nu doet? Zou het lichter kunnen zijn? Is je vrijer voelen mogelijk? Minder in de overleefstand?

Als levenscoach ga ik met je mee op onderzoek over al deze vragen en meer. Onderzoek naar hoe jij het leven beleeft en wat je eventueel anders wilt. 

Benieuwd? Lees dan verder via deze link:

 

Een zielsportret voor iemand maken voelt voor mij als een magisch proces. Een proces waar ik elke keer weer graag induik. 

 

Op dit moment neem ik even geen nieuwe aanvragen voor een zielsportret aan.

 

"Jouw zielsportret voor mij was de perfecte synchroniciteit, het teken van het leven dat zei 'Go!', op het juiste moment van iets wat ik ergens al wist, wat mijn grootste verlangen was en is en unieke gave al lang laat zien, maar ik het niet als zodanig (h)erkende of het dat podium gaf die het gewoon nodig heeft.

Een soort uit de kast komen, waarvan ik niet eens wist dát ik er in zat  en waarbij jij mij het laatste en definitieve zetje in gaf met jouw intuïtieve creatie." - Liesbeth-

 


Hanneke

 

Wat meer informatie over wie ik ben, is misschien ook wel fijn voor je! Ik geef je graag een inkijkje in mijn leven. Wie ben ik, hoe leef ik, met wie leef ik en hoe sta ik in het leven.

Met woord en beeld heb ik geprobeerd een plaatje te schetsen. Maar stel gerust al je vragen over mij als je meer wil weten. Of bekijk de reviews die over mij en mijn werk zijn geschreven.

 


Agenda

 

Regelmatig geef ik opstellingen met het Levensveld. Als je graag eens aansluit, ben je helemaal welkom. In de agenda kun je zien wanneer er een opstelling gepland staat. 

Daarnaast organiseer ik ook weleens spontaan andere meetings. Ook die kun je hier vinden.


Social media

 

Ik hou van inspireren en geïnspireerd te worden! Social media is daarvoor een mooie plek. Je kunt mij daar volgen als je nog meer wil lezen.

Vaak deel ik er ervaringen van het Levensveld, mijn Levenscoaching en de Zielsportretten. Maar ook gewoon dingen die ik daarnaast in mijn leven meemaak.

Hiernaast kun je jouw favoriet social media kiezen. En ze mogen ook lekker allemaal. 


Jij bent helemaal welkom

 

Het lied A Joyful Man, vertegenwoordigt voor mij heel mooi hoe welkom je bent bij mij! Met alles wie je bent. Samen alle stukjes van jou in het licht zetten. Waardoor het leven hier op aarde zachter, vreugdevoller en liefdevoller kan worden voor je. Klinkt dit fijn? Dan nodig ik je uit contact met me toe zoeken.

 


Festivalkorting

Voor degene die een workshop bij mij op een festival hebben bezocht is hier de link naar de speciale festivalkorting.